وي افزود: همچنين با توجه به جايگاه يلدا (شب چله) به عنوان ميراث فرهنگي، معنوي و طبيعي به عنوان کهنسال ترين و فراگيرترين جشن مشترک ايرانيان پس از نوروز نزد تمام اقوام و تيرهها معاونت فرهنگي سازمان اقدام به برگزاري اين مسابقه کرده است.
نخکوب نياسر در ادامه صحبت هاي خود درباره اهداف برگزاري اين مسابقه خاطرنشان کرد: اطلاع رساني عمومي نسبت به درج رسمي شب يلدا در تقويم، تببين جايگاه و مفهوم شناسي فلسفي، مذهبي و آييني شب يلدا از جمله اهداف اين مسابه به شمار ميآيد.
وي در همين زمينه ادامه داد: برگزاري مناسبتها و رويدادهاي فرهنگي به صورت عمومي و مردمي و تشويق و ترغيب سازمانهاي مردم نهاد نسبت به پاسداشت مناسبتها و رويدادهاي فرهنگي و تاريخي نيز در راستاي اين اهداف تشريح شده است.
کارشناس مسئول اداره تشکل غيردولتي در معاونت فرهنگي در ادامه تصريح کرد: پس از دريافت گزارشهاي ارسالي تصويري و مکتوب از همايشها، جشنوارهها و نمايشگاههاي موضوعي با محوريت يلدا و در قالب حمايت از سازمان هاي غيردولتي، هداياي ارزندهاي به برنامههاي برتر در دهه فجر سال جاري اعطاء خواهد شد.
وي درباره معيارهاي داوري مسابقه\" در انتظار سپيده دم\" گفت: عمومي بودن و مردمي بودن، نوآوري، شکوفايي، ابتکار و خلاقيت در برنامهريزي و اجرا و گسترده ترين پوشش رسانه اي جزو معيارهاي داوري محسوب ميشود.
نخکوب نياسر در پايان گفت: جذب مشارکتهاي معنوي و مادي، مساعدت و همکاريهاي گروه هاي مردمي و سازمانهاي دولتي، شناسايي، معرفي و احياي سنتها، آيينها، ادعيه ويژه يلدا در منطقه برگزاري و ارائه طرح هاي ويژه به هيأت داوران نيز در راستاي معيارها ذکر شده است./120
انتهای پیام/